Wydarzenia

Misja Fundacji Indigo trwa: dziewczęta z domu dziecka nr 1 w Łodzi przeszkolone!

07 listopad 2018

Fundacja Indigo nie przestaje nieść pomocy! Szkolimy, edukujemy i wspieramy dziewczęta i kobiety, które znajdują się w trudnej sytuacji życiowej. Za pomocą naszych działań chcemy przywrócić im wiarę we własne siły oraz możliwości. W ubiegłym tygodniu odwiedziły nas podopieczne Domu Dziecka nr 1 w Łodzi.

Misja Indigo od początku jest jasna. Uszczęśliwić jak najwięcej kobiet poprzez oferowanie im najlepszej jakości produktów i najwyższego standardu usług. Ich zadowolenie i przywiązanie do marki mobilizuje nas do dalszego działania i ciągłego dawania z siebie więcej. Powołując do życia Fundację Indigo chcieliśmy zdziałać jeszcze więcej. I pomagać kobietom, które na swojej drodze do samorealizacji i rozwoju napotykają na przeróżne bariery o charakterze osobistym bądź materialny.

Współpraca z Domem Dziecka nr 1 nabiera tempa i rumieńców: dziewczęta z Domu Dziecka nr 1 w Łodzi odwiedziły nas już po raz trzeci. Wcześniej poznały m.in. tajniki techniki mix media; teraz nasza multimedalistka i mistrzyni – Katarzyna Wojtczak zapoznała je z tajnikami zabiegu proteinowego. Do osiągnięcia mistrzowskiego poziomu przed dziewczętami jeszcze długa droga, jednak co, jeśli współpraca z najlepszą kadrą instruktorską może im to ułatwić? Kasia Wojtczak, świeżo upieczona Mistrzyni Świata na mistrzostwach Nailympion w Madrycie, wysoko ustawiła przed dziewczynami poprzeczkę wymagań, ale kursantki dzielnie stawiły czoła nowym wyzwaniom - Biorąc pod uwagę ich młody wiek i fakt, że dziewczyny są dopiero na początku drogi, mogę je wyłącznie pochwalić; jeszcze bardziej cieszy fakt, że podopieczne wykazywały mnóstwo zainteresowania i wiele z nich nie może doczekać się już kolejnych szkoleń! – komplementowała je nasza instruktorka. Nie możemy doczekać się i my!

Pracowity, obfitujący w emocje dzień zwieńczyło wręczenie pamiątkowych certyfikatów. Co więcej, jesteśmy otwarci na propozycje kolejnych szkoleń i współpracy z kolejnymi placówkami.

Jeśli z różnych względów znajdujesz się w trudnej sytuacji życiowej albo marzysz o pracy Stylistki paznokci, nie czekaj – napisz do nas: fundacja@indigo-nails.com, opisz swoją historię i zyskaj niebywałą szansę, aby rozwinąć swoją pasję, która może stać się kluczem do zmiany Twojego życia.